Apartmani Kivi - Novigrad

Location pinApartmani Kivi - NovigradDrage Gervaisa 3

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Aprtmani Kivi nalaze se u mirnoj rezidencijalnoj četvrti u blizi centra Novigrada na udaljenosti 500 metara od plaže te 1 km od autobusnog kolodvora. U blizini plaže su igrališta.
Objekt je okružen vrtom i nudi svojim gostima besplatno korištenje BBQ  objektima i besplatan WiFi pristup, ima 5 smještajnih jedinica te su klimatizirane i dolaze s TV-a ili TV-om ravnog zaslona. Svaka cjelina sadrži blagavaonu, kao i kuhinju ili čajnu kuhinju. Besplatno privatno parkiralište. Neke jedinice dolaze s namještenim balkonom.
Restoran i caffe-bar su udaljeni samo nekoliko koraka.Trgovina prehrambenim proizvodima nalaze se na udaljenosti 1 km od apartmana. Zračna luka Pula je udaljena 68 km od objekta.

 

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

 

PLATI REZERVACIJU

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.